Het buro

behind the scenes...

Achter dit creatieve bureau zit tuin- en landschapsarchitect Yves Dehondt. Een jonge dertiger met een passie voor vormgeving en een hart voor de natuur. 
Naast ontwerp geeft ie ook sporadisch les over plantenkennis en nieuwe stedelijke groensystemen (groendaken, waterinifltratiesystemen en nog van die dingen....). 
Zelf is hij gepassioneerd door planten, waarbij hij nieuwe beplantingsvormen en -combinaties niet schuwt.

waarvoor doen we het?

We hebben honger naar fris groen bijten ons zo vast in elk project waar de bouwheer een leuk concept verlangt , en project waar nu en dan wel eens een hoek van af mag... 
Monotone pas partoutjes zijn niet aan hem besteed, en doelloze minimalistische ideeën evenmin.

We gaan er prat op dat elk project onderhoudsbewust ingericht wordt, waarbij klimaatrobuust en baserend op ecologische principes gewerkt wordt van het eerste schetsontwerp tot de laatste plantenkeuze. Een engagement die over alle schaalgroottes heen gaat.

Geen paniek... we zoomen graag in en uit, van de kleinste stadstuintjes tot de grootste publieke projecten. Het is net die afwisseling die onze honger stilt en de ambitie blijft prikkelen!

bekijk onze realisaties

groen 2.0

hoe kan jij ons helpen?

Opdrachtgevers met een open geest en drang naar vernieuwing, vinden bij ons een stekje. Geloof je dat leuke buitenruimtes meer mogen zijn dan een grasvlakte en wat lekstokbomen, dan ben jij de M/V/X/bedrijf die wij zoeken!

We willen meerwerken aan projecten die inspelen op de noden van mens en natuur van de komende decennia en zo ons steentje bijdragen aan het klimaat.... zonder daarom Kumbaya te moeten zingen rond het kampvuur.